Conform Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova, ofițerii de poliție ai Secţiei nr.10 de Poliţie Rurală Valea Călugărescă  au fost semnalați, aproape de ora 2:00, de un individ din comuna Albeşti Paleologu despre faptul că fratele său şi-ar fi înjunghiat tatăl.

Citeste si: Cinci indivizi care au blocat traficul și care au vandalizat două mașini, au fost reținuți

Tânărul în vârstă de 29 de ani și-a ucis tatăl

,,În baza sesizării, s-a constituit echipa operativă care s-a deplasat la faţa locului, identificând în interiorul imobilului un bărbat, în vârstă de 54 de ani, care prezenta mai multe lovituri la nivelul pieptului. Bărbatul bănuit, în vârstă de 29 de ani, a fost depistat de poliţişti, fiind în custodia acestora, în vederea audierii şi dispunerii unei măsuri preventive", menționează sursa citată.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru omor şi violenţă în familie. Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Prahova continuă cercetările sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova.

Citeste si: Accident grav pe DN 7 în județul Dâmbovița: Trei persoane și-au pierdut viața


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si