Un tânăr de 21 de ani și-a ucis tatăl și a fost reținut, în cursul zilei de marți. Totul s-ar fi petrecut după izbucnirea unui conflict spontan între el și tatăl său. 

Tânărul și-a ucis tatăl cu un levier metalic. Bărbatul a murit la 49 de ani, potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Bistrița-Năsăud.

Citește și: Cei patru români decedați în accidentul din Veneția vor fi aduși miercuri, acasă, în sicrie. Detalii despre înmormântarea familiei

Și-a ucis tatăl cu un levier metalic, în urma unui conflict spontan

Luni seara, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița-Năsăud au fost sesizați, prin apel la numărul unic de urgență 112, că o femeie și-a găsit soțul inconștient în curtea casei în care locuiește, în localitatea Monor.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

La fața locului a intervenit un echipaj de ambulanță care a constatat decesul bărbatului.

În urma investigațiilor polițiștilor Serviciului de Investigații Criminale, în timpul nopții de luni ar fi izbucnit un conflict spontan între bărbatul de 49 de ani și fiul acestuia, un tânăr de 21 de ani. Acesta din urmă i-ar fi aplicat mai multe lovituri tatălui său cu un levier metalic.

După incidentul șocant, tânărul a fost reținut de oamenii legii și a fost dus la audieri, precizează IPJ Bistrița-Năsăud.

Tânărul de 21 de ani a fost reținut

Cercetările în acest caz au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud. În cursul zilei de marți, în urma audierilor, tânărul de 21 de ani a fost reținut pentru 24 de ore. Acum, el este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de „violență în familie, raportat la infracțiunea de omor”. 

El va fi prezentat Tribunalului Bistrița-Năsăud, în vederea arestării preventive.

Citește și: VIDEO/ EXCLUSIV: "Au plecat în excursie și s-au dus de tot". Mărturia emoționantă a bunicului care și-a pierdut băiatul, nora și cele două nepoate în accidentul din Veneția


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si