Close sidebar
Close sidebar

Un tânăr tată din Buzău s-a spânzurat. Soţia de 20 de ani a rămas singură cu trei copii de crescut

O tragedie a cutremurat comunitatea din Robeasca, în Buzău. Trei copilaşi au rămas orfani de tată şi cu sechele majore, după ce tatăl lor, un tânăr în vârstă de 34 de ani, şi-a pus capăt zilelor.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Sfârșit trist al chinului unui tânăr în vârstă de 34 de ani, din comuna buzoiană Robeasca, tată a trei copii mici. Bărbatul a făcut un gest extrem, fiind găsit spânzurat de o grindă, cu copiii în casă, informează  jurnaluldebuzau.ro.

Citeste si: Un elev ucide un coleg şi răneşte alţi trei înainte să se sinucidă

Potrivit presei locale, tatăl celor trei copii se lupta cu o depresie, iar soția sa, în vârstă de doar 20 de ani, urmează să fie dată și afară din casă, chiar în prag de iarnă. Cei doi fuseseră lăsaţi să stea în gospodăria unuia dintre frații bărbatului, tânăra dând naştere la trei copii, în 4 ani.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Trăiau de pe o zi pe alta, iar tânărul abia câştiga cât să îşi poată hrăni copiii, până la un accident în care a fost implicat, aflându-se într-o căruţă. Brusc, s-a văzut în imposibilitatea de a-şi susţine financiar familia, iar mare ajutor nu aveau.

Citeste si: Crimă macabră! Și-a ucis soția apoi a gătit-o

După 5 luni de chin psihic, tânărul tată ar fi cedat, punându-şi capăt zilelor.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI