Incidentul s-a petrecut luni după-amiază în zona bisericii Văsiești, pe drumul spre Moinești. Potrivit primelor informații, un localnic este responsabil pentru acest eveniment.

"Trailerul a evitat un bătrân care traversa neregulamentar. Tancul a scăpat din sistemul de ancorare, ieșind cu șenila dreaptă de pe platformă", a transmis purtătorul de cuvânt al MApN, Constantin Spânu.

Citește și: VIDEO- Un nou atac cu drone în apropiere de România: „Dă-i, că mai vine una!”

Un tanc s-a răsturnat pe soșea în apropierea unei biserici din Bacău

Un tanc s-a răsturnat pe soșea în apropierea unei biserici din Bacău

[Sursa foto: Observator News]

Un tanc s-a răsturnat pe o șosea din Bacău

Mașina de poliție care se afla în fața acestui transport special a reușit să îl evite pe bătrân în ultimul moment, iar trailerul pe care se afla tancul a încercat să facă, de asemenea o manevră pentru a evita dar din nefericire în urma acesteia carul de luptă a intrat în balans și și-a rupt ancorele.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Imaginile surprinse la locul incidentului arată că tancul era așezat pe platformă cu tunul îndreptat în sens opus direcției de deplasare. 

Nicio persoană nu a fost rănită. 

Citește și: Mesajul transmis de Joe Biden, președintelui Ucrainei, în timpul întâlnirii de la Casa Albă. ,,Ne canalizăm eforturile pe consolidarea capacităților de apărare aeriană ale Ucrainei''

Unul dintre martorii citați de Observator News a povestit că norocul a fost că din sens opus nu venea niciun autoturism în acele momente.

„Din fericire nu au fost victime, dar dacă era o mașină pe partea carosabila de pe contrasens nu cred ca scăpa cineva”, a

spus bărbatul.

Potrivit informațiilor oficiale tancul, model TR 85, se deplasa de la Sibiu la Roman, în scopul unei mutări tehnice între depozite.

Citește și: Un alt război ar putea izbucni la doi pași de Marea Neagră. Ce ascunde conflictul reaprins dintre Azerbaidjan și Armenia


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si