"Am vândut XL Bullys traficanților de droguri": Momentul șocant în care tatăl a șase copii recunoaște că a crescut câini ucigași pentru a "pune mâncare pe masă". Afirmația extraordinară a fost făcută de o persoană care a sunat la LBC, în timp ce o dezbatere furibundă continuă să se dezlănțuie cu privire la necesitatea interzicerii în Marea Britanie a periculoasei rase "mutante".  

Aceasta vine în urma unei serii de atacuri fatale și violente, care au determinat-o pe ministrul de interne Suella Braverman să ceară "sfaturi urgente" cu privire la interzicerea acestei rase "letale" de câini de

vânătoare.

"Ce fel de persoană ești tu?"

În cadrul unei emisiuni la LBC, prezentatorul Iain Dale l-a întrebat pe crescătorul din Hull, pe nume "David": "Când ați decis să creșteți acest tip de câine, cui v-ați adresat? Cui ați vrut să îi vindeți și cui i-ați vândut?".

Citește și: Un băiat de 7 ani, mușcat de câinele familiei, transportat la Spitalul din Mangalia

Cifrele șocante arată că American Bully XLs sunt responsabili pentru majoritatea atacurilor mortale ale câinilor începând cu 2021

Cifrele șocante arată că American Bully XLs sunt responsabili pentru majoritatea atacurilor mortale ale câinilor începând cu 2021.

[Sursa foto: Daily Mail]

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

"Traficanților de droguri", a răspuns bărbatul. 'Voi fi absolut sincer cu tine, Iain'. Un Iain stupefiat a răspuns:" I-ai vândut traficanților de droguri? Sunt tentat să închei convorbirea acum". 

Interlocutorul a răspuns: "Întotdeauna am spus asta, de ce ai nevoie de permis pentru un câine și nu pentru o pisică?".
"Îmi pare rău, tocmai ați recunoscut că îi creșteți pentru a-i vinde traficanților de droguri", l-a întrerupt Iain. "Ce fel de persoană ești tu?". 

Citește și: Capul mafiei din Napoli, săltat de carabinieri din cauza propriului câine. Cum l-a dat patrupedul de gol

'Iain, cine va pune pâine pe masă pentru familia mea? Am șase copii', întrebă David.

Dispute cu privire la rasa XL Bully, după mai multe atacuri și chiar moartea unui copil

Schimbul de replici a indignat-o pe Emma Whitfield, al cărei fiu Jack Lis, în vârstă de 10 ani, a fost ucis de un câine XL Bully în timp ce se ducea să se joace cu un prieten. Scriind pe X- cunoscut anterior sub numele de Twitter- ea a spus că crescătorii sunt "o altă parte a problemei", adăugând: 'Iisuse Hristoase! Nu sunt sigură dacă tipul ăsta a fost un trol sau nu, dar oricum este credibil și este complet inacceptabil!". 

Dispute cu privire la rasa XL Bully, după mai multe atacuri și chiar moartea unui copil.

Dispute cu privire la rasa XL Bully, după mai multe atacuri și chiar moartea unui copil.

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: SAGA FESTIVAL 2024. Motivul invocat de Nicki Minaj, criticat dur și ironizat: "Ne afectează imaginea și prestigiul”- radioimpuls.ro

Vestea vine pe fondul unei dispute cu privire la interzicerea Bully XL, proprietarii de animale insistând asupra faptului că sunt siguri și că de fapt crescătorii de câini sunt vinovați pentru crearea de "câini diavoli" ucigași. În prezent, rasa încrucișată nu este menționată pe lista celor patru animale interzise în conformitate cu Legea privind câinii periculoși, care include Pit Bull Terrier, Tosa japonez, Dogo Argentino și Fila Brasileiro.

 

Dar cifrele șocante arată că American Bully XLs sunt responsabili pentru majoritatea atacurilor mortale ale câinilor începând cu 2021, în ciuda campaniei care susține că aceste animale reprezintă doar aproximativ unu la sută din populația canină din Marea Britanie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si