Asa scandal intre fata si fiu, rar mai auzi! Samanta scandalului ar fi mai veche. Nu de putine a ajuns ba tatal, ba fiul la spital, dupa ce au baut, apoi s-au luat la cearta! Asa s-ar fi intamplat si de aceasta data.

"Dar din ce cauza? de la ce v-ati luat?

Din cauza faptului ca el isi batea femeia cand eu am iesit din bucatarie."

"Cu ce i-ati taiat mana?

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Nu i-am dat absolut cu nimic. In tepusa", spune barbatul.

Cert este ca tanarul  in varsta de 27 de ani a ajuns de urgenta la Spitalul din Targoviste, unde a fost operat.

Pe cat de halucinant este acest caz, surprinzatoare sunt si reactiile localnicilor din Butimanu! Parca nici nu mai stim de ce sa ne miram!

"Eu, dupa mine, asa cum este, se mai intampla sa greseasca, sa-l ierte.

Ca exista un Dumnezeu! Toata lumea e amarata. Sa stiti ca si eu am primit un nepot si se mai intampla cazuri. Se mai intampla tuturor cazuri, domnita!", spune o vecina.

In cazul de fata, tatal agresor a fost retinut si urmeaza sa fie prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile. El risca sa petreaca ani buni dupa gratii pentru vatamare corporala deosebit de grava.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si