Gabriel a povestit ca mama fetitei a fugit de acasa cu mai multi barbati.

"Din 2009 am divortat legal, fetita a ramas la mine, avea 3 ani, au obligat-o la o pensie alimentara de 61 de lei. Are tumoare varicoasa, de sus pâna jos, are pensie pe caz de boala. Am cunoscut-o la un azil de batrâni din Târgoviste. Ne-am placut si ne-am luat. Am stat cu chirie, am facut nunta.

Copilul a fost facut la risc, ca doctorul a zis ca ar putea sa moara dupa ce naste. Cât am stat cu ea, ea ma pacalea ca merge la mama ei si a plecat si a stat 3 luni. Tot spunea ca ii este rau. Am fost la spital si acolo am constatat ca e insarcinata.(...) Doctorul a zis ca femeia nu vrea sa declare copilul si ca vrea sa-l lase in spital. in secunda 2, am fost acolo, am declarat fetita si am luat-o acasa. Apoi mi-a zis ca nu e copilul meu", a povestit Gabriel.

"In 2009 era gravida cu vecinul, apoi a nascut. A zis ca ma da in judecata si sa platesc pensie alimentara 5000 de lei. Apoi, ea a dat a doua fetita la infiat. Cum o pot numi mama?", a mai povestit acesta.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Femeia insa sustine ca Gabriel i-ar fi interzis sa vorbeasca cu fiica ei.

" Mai mereu vorbim la telefon la telefon. inainte nu voiam sa vorbesc cu ea, el (n.r. tatal fetitei) imi interzicea sa vorbesc cu ea. Mi-e dor de ea. Am divortat, nu am parasit-o. El m-a luat pe mine doar pentru bani", a declarat aceasta.

Femeia si-a avertizat fiica ca nu cumva sa profite tatal Gabriel de ea, deoarece el nu este tatal biologic al fetitei. De asemenea, femeii ii este interzis din partea socrilor sa vorbeasca despre caz, scrie spynews.ro.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si