Edward John Herbert a ajuns acum in fata magistratilor pentru gestul sau oribil. Din nefericire, fiica lui cea mica s-a ales cu arsuri pe 13% din suprafata corpului, arsuri ce ii vor lasa cicatrici pentru toata viata.

Conform declaratiilor facute de martori la Tribunal, barbatul consuma droguri si obisnuia sa bea foarte mult.

Partenera lui de viata a povestit ce s-a intamplat in ziua fatidica. "A luat razna, le ameninta ca vine varcolacul si le ucide", a povestit ea ingrozita.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

Barbatul le-a stropit cu benzina si apoi a apucat sa o incendieze doar pe cea mica pentru ca un politist care locuia in vecinatate a auzit tipetele venite de la casa agresorului si a intervenit de urgenta. "Am pus o patura pe cea mica, iar pe sora si pe fratele ei i-au scos de acolo. L-am lovit in cap cu un extinctor ca sa il imobilizez. Zbiera la mine ca i-a dat foc pentru ca era prea frumoasa", a povestit Daniel McMillan in fata judecatorilor.

Procesul este in continuare pe rol, iar agresorul urmeaza sa primeasca o pedeapsa destul de mare pentru fapta sa, noteaza jurnalistii de la The Mirror. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si