Nigel Malt are 44 de ani și este din Anglia. Este acuzat acum că și-a omorât fiica. Lauren Malt a fost spulberată de mașină, chiar în apropierea casei bunicilor ei. Tânăra a murit la spital, iar tatăl ei a fost arestat și este cercetat pentru crimă.

Tragedia a avut loc lângă un parc din West Winch, un oraș din comitatul Norflolk.

Citeste si: Marocanul anchetat în cazul dublei crime de la Iași face declarații șocante: „Nu mă întorc acolo, e un câine rău!”

Tată- acuzat că și-a omorât copilul

Conform anchetatorilor, accidentul s-a produs lângă casa bunicilor victimei. Nigel Malt a fost chemat în fața instanței pentru a confirma date personale și a fost audiat doar pentru patru minute la Curtea de Magistrați din Norwich.

Citeste si: O femeie care și-a înjunghiat copilul de doi ani ar putea ieși din închisoare. Ea are probleme psihice

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Individul este acuzat că și-ar fi ucis fiica de 19 ani și a fost arestat preventiv de oamenii legii. Bărbatul se va prezenta, din nou, în fața unui judecător pentru a se stabili cu exactitate dacă este vinovat.

„Avea o inimă de aur. Zboară la cer, îngerul meu”, a scris un cunoscut al tinerei.

Citeste si: Un medic a omorât un deținut și a torturat alte 18 persoane. Totul s-a întâmplat în penitenciar

Medicii nu au reușit să-i salveze viața tinerei. Ea a murit la scurt timp după ce a ajuns la spital. Bărbatul este suspect de crimă și a fost arestat, mai ales pentru că a condus în stare de ebrietate, dar și pentru ucidere prin conducere periculoasă.

Citeste si: EXCLUSIV! Detalii bombă în cazul celor doi studenți uciși la Iași! Am aflat cine l-a trimis pe Ahmed Sami El Bourkadi la vila celor doi studenți în seara crimei și ce a văzut când a ajuns: „S-a speriat și a fugit, bănuia că s-a întâmplat ceva acolo”

Decesul lui Lauren a venit ca un fulger pentru cei dragi. Poliția se ocupă de cercetarea cazului, iar dacă tatăl ei este găsit vinovat de crimă, acesta riscă ani grei de închisoare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si