Close sidebar
Close sidebar

Un taximetrist a fost amendat dupa ce a facut un denunt fals la 112! A declarat ca a fost jefuit ca sa justifice banii pierduti la cazino!

Un barbat de 24 de ani din localitatea prahoveana Dumbrava a pus pe jar Politia din Ploiesti. Omul le-a spus oamenilor legii ca a fost talharit de catre doi barbati, dar totul s-a dovedit a fi un fals.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Tanarul lucreaza ca si taximetrist, iar in incercarea disperata de a-i ascunde sotiei lui ca a pierdut banii la cazino, el a venit cu aceasta poveste in fata oamenilor legii. Barbatul le-a povestit ca a luat doi clienti din cartierul Mihai Bravu din Ploiesti si i-a transportat catre localitatea Berceni. El a declarat ca la finalul cursei, cei doi l-ar fi atacat cu un cutit si l-ar fi jefuit de suma de 2.200 de lei.

Pana la urma aceste declaratii s-au dovedit a fi false, iar omul a povestit asta pentru a-si acoperii faptele, el pierzand banii la jocurile de noroc.

Politistii l-au amendat cu suma de 1.000 de lei si l-au si obligat sa plateasca cheltuielile administrative in acest caz.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI