Un taximetrist s-a urcat beat la volan și a provocat haos în jurul lui. Bărbatul a fost la doar un pas de a provoca o tragedie de proporții.

Șase persoane au fost foarte aproape de a-și pierde viața. Este vorba chiar despre el, doi pasageri din taxi și trei muncitori, care lucrau la un macaz al liniei de tramvai.

Taximetristul a pierdut ulterior controlul volanului și a intrat cu viteză în mașina companiei de transport public, pe care a împins-o cu putere.

Două persoane au ajuns cu răni grave la spital.

Citește și: Un șofer beat și fără permis a intrat pe contrasens, avariind 9 mașini. În urma evenimentului rutier, 5 persoane au fost rănite

„N-a pus nicio frână, nimic. A bubuit deodată!”

Taximetristul avea pasageri în mașina la momentul la care circula haotic pe linia de tramvai. Muncitorii care reparau macazul au încercat să îl avertizeze pe bărbat atrăgându-i atenția.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„I-am făcut semn să încetinească sau să ocolească. Şi nici o reacţie din partea lui. Direct în maşină! Normal că avea viteză, dacă e împinsă maşina în bordură! Toţi eram afară, dacă eram înăuntru nu mai scăpam niciunul”, au spus aceștia potrivit observatornews.ro

„A intrat taximetristul în maşina asta cu viteză. N-a pus nicio frână, nimic. A bubuit deodată. Băut e! Mirosea a alcool când am trecut pe lângă el”, au mai spus niște oameni.

Taximetristul a fost dus de polițiști la recoltarea de probe biologice în urma testării cu alcooltest.

Citește și: VIDEO- Două persoane au decedat în urma unui grav accident, la ieșirea din București

În accident au fost implicate şase persoane, trei dintre ele au fost evaluate la fața locului, iar două au ajuns la spital: un muncitor, cu arcada spartă, şi o femeie care se afla în taxi. Femeia a suferit şi un atac de panică. La fel şi taximetristul care, pe numele căruia, poliţiştii au deschis acum un dosar penal. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si