Close sidebar
Close sidebar

Un taximetrist din Bucuresti, acuzat de o clienta ca i-a luat 200 de lei pe o cursa de 44 de lei: "Hai sa nu ne mai ardem intre noi"

O tanara din Bucuresti a publicat o conversatie pe care a avut-o cu taximetristul care a refuzat sa ii dea restul de la 200 de lei pe o cursa de 44 de lei.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Tanara s-a urcat in taxi cu mai multi prieteni. Acestia au coborat mai devreme si i-au lasat o hartie de 200 de lei ca sa plateasca la finalul cursei. Insa, taximetristul, cand a ajuns la destinatie, a refuzat sa ii dea restul si si-a insusit toata suma, scrie cancan.ro.

Iata conversatia halucinanta dintre clienta si taximetrist:

Clienta: Mie mi-au dat banii in mana, eu ti i-am dat tie si tu ai zis: "Lasa ca-ti dau eu tie restul ca sa nu le mai dai lor.

Taximetrist: De ce vrei tu sa ne certam? De ce nu vrei tu sa fie bine si pentru mine si pentru tine?!

C: Te rog eu frumos!

T: Nu ma ruga frumos pentru ca nu sunt banii tai!

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

C: Cum sa nu fie banii mei?!!

T: Nu, erau banii baietilor alora! Ei mi-au dat banu' si mi-au zis: "Ia si pastreaza restul".

C: Ce, cum?! Cand ti-au zis tie asa ceva?

T: Ce inseamna: "keep the..."?

C: Ei mi-au dat mie pentru ca ei au vrut sa plateasca taxi-ul si eu le-am zis ca nu am sa schimb pentru ca nu stiam ca am marunt.

Tu ai zis: "Lasa ca-ti dau eu tie maruntul!" si am zis OK si ei mi-au zis mie apoi: "Lasa, pastreaza-i ca oricum ne-ai platit".

T: Nu ne intelegem!

C: Da-mi, te rog, banii inapoi. Eu iti dau 70 de lei pe o cursa de 44 de lei.

T: Nu e vorba de bani, e vorba de gestul urat pe care-l faci tu.

C: Nu, e vorba de gestul tau urat pe care-l faci.

T: Hai sa nu ne "ardem" intre noi. Ba, tu vezi, vezi cum suntem noi romanii: ne "ardem" intre noi?!!! Pai, ne "ardem" intre noi? Ne "ardem" intre noi, romanii?"

Asculta inregistrarea aici

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI