Close sidebar
Close sidebar

Un taximetrist s-a razbunat pe fosta iubita. I-a taiat femeii franele de la masina si acum el a ajuns in arestul politiei

Cine a spus ca dragostea iti ia mintile, mare dreptate a avut! Un barbat a ajuns in arestul politiei dupa ce i-ar fi taiat franele de la masina fostei iubite! Mai mult, i-ar fi incendiat usa si ar fi distrus masina unuia dintre vecinii femeii. Omul nu recunoaste nimic si spune ca totul este o inscenare.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

"El este teroristul de femei:)) Are o fata de psihopat, e f periculos:))) Fetelor, cand il vedeti, sariti pe el!", asta este descrierea pe care si-a facut-o barbatul de 42 de ani in urma cu cateva saptamani. Se pare ca exista un sambure de adevar in acest citat.

Totul s-a intamplat la sfarsitul anului trecut. Atunci barbatul, de profesie taximetrist, i-ar fi taiat franele masinii femeii alaturi de  care a stat 13 ani, iar aceasta a scapat ca prin minune de un accident cumplit. 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Surse judiciare spun ca neitelegerile ar fi pornit anul trecut in mai cand femeia a aflat ca taximetristul ar fi insurat. Aceasta ar fi mintit-o ca lucreaza ca sofer de tir si din aceasta cauza lipseste de acasa.

Cand femeia a aflat ca barbatul duce  o viata dubla i-ar fi cerut sa plece. De atunci au inceput si necazurile. Asa a ajuns pe mana oamenilor legii care il acuza de tentativa de omor, distrugere prin incendiere, distrugere si tulburarea ordinii si linistii publice. Maine va fi prezentat judecatorilor cu propunerea de arestare preventiva. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI