Momente de coșmar pe o plajă din Turcia. Turiștii au intrat în panică. La doar câteva zile după dubla tragedie din Egipt, oamenii au început să se panicheze la orice lucru neobișnuit pe care îl văd în apele mărilor.

Citeste si: Ea este românca care a murit sfâșiată de rechin în Egipt. Roxana Donisan era funcționară la Direcția de Finanțe din Suceava

Un țipar a creat haos pe plaja din Turcia. Animalul înota printre turiști, iar din cauza a celor ce s-au întâmplat recent la malul Mării Roșii, oamenii l-au confundat cu un rechin. Panicați, toți s-au dus imediat la mal. Mai puţin un turist neînfricat, care fără să stea pe gânduri, a pus mâna pe un mop şi a alungat animalul marin înapoi în larg.

Rechinul care a creat panică în Turcia era de fapt un ţipar de Mediterana

Întreaga scenă a panicii a fost filmată de un turist de pe mal şi apoi a fost postată pe rețelele de socializare. În scurt timp imaginile au devenit virale. Oamenii legii din Marmaris, acolo unde a avut loc incidentul, au venit cu clarificări.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO- Afirmații dure în cazul Roxanei, românca sfâșiată de rechin în Egipt: ”Am fost minţiţi!”

Rechinul care a creat panică era de fapt un ţipar de Mediterana, care se pare că este complet inofensiv. Internauții nu s-au putut abţine să nu-l ironizeze pe luptătorul cu mopul.

În Marmaris nu sunt rechini, deci ustensila de curăţat podele nu trebuie să devină un accesoriu pentru turişti, au spus internauții.

Citeste si: Atenționare pentru turiști: Acestea sunt printre plajele cu risc crescut de atac al rechinilor

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si