Close sidebar
Close sidebar

Un țipar a creat panică pe o plajă din Turcia. Oamenii l-au confundat cu un rechin

Turiștii care se aflau pe o plajă din Turcia au trăit momente de panică. Oamenii au văzut un țipar pe care l-au confundat cu un rechin. Animalul înota printre persoanele aflate în apă. 

Alexandra Costea,

Un țipar a creat panică pe o plajă din Turcia. Oamenii l-au confundat cu un rechin

[Sursa foto: istock.com]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Momente de coșmar pe o plajă din Turcia. Turiștii au intrat în panică. La doar câteva zile după dubla tragedie din Egipt, oamenii au început să se panicheze la orice lucru neobișnuit pe care îl văd în apele mărilor.

Citeste si: Ea este românca care a murit sfâșiată de rechin în Egipt. Roxana Donisan era funcționară la Direcția de Finanțe din Suceava

Un țipar a creat haos pe plaja din Turcia. Animalul înota printre turiști, iar din cauza a celor ce s-au întâmplat recent la malul Mării Roșii, oamenii l-au confundat cu un rechin. Panicați, toți s-au dus imediat la mal. Mai puţin un turist neînfricat, care fără să stea pe gânduri, a pus mâna pe un mop şi a alungat animalul marin înapoi în larg.

Rechinul care a creat panică în Turcia era de fapt un ţipar de Mediterana

Întreaga scenă a panicii a fost filmată de un turist de pe mal şi apoi a fost postată pe rețelele de socializare. În scurt timp imaginile au devenit virale. Oamenii legii din Marmaris, acolo unde a avut loc incidentul, au venit cu clarificări.

Citeste si: VIDEO- Afirmații dure în cazul Roxanei, românca sfâșiată de rechin în Egipt: ”Am fost minţiţi!”

Citeste si: Horoscop săptămânal pentru perioada 15- 21 iulie 2024: Succesul este garantat pentru acest nativi- kanald.ro

Citeste si: „Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea- wowbiz.ro

Rechinul care a creat panică era de fapt un ţipar de Mediterana, care se pare că este complet inofensiv. Internauții nu s-au putut abţine să nu-l ironizeze pe luptătorul cu mopul.

În Marmaris nu sunt rechini, deci ustensila de curăţat podele nu trebuie să devină un accesoriu pentru turişti, au spus internauții.

Citeste si: Atenționare pentru turiști: Acestea sunt printre plajele cu risc crescut de atac al rechinilor

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI