În noaptea de luni spre marți, pompierii din Mehedinți au fost solicitați să intervină la un accident rutier în care un autotren a căzut în Dunăre.

Citește și: Situație revoltătoare în Constanța! O șoferiță a lovit un copil de 7 ani, după care a continuat să conducă de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat

Accidentul a avut loc în zona Viaductului Bahna, pe DN 6, între Dr.

Tr. Severin și Orsova, transmite ISU Mehedinți.

Un TIR a căzut în Dunăre de pe un viaduct.

Un TIR a căzut în Dunăre de pe un viaduct.

[Sursa foto: ISU Mehedinti]

Cum a fost găsit șoferul TIR-ului

La locul evenimentului, au fost mobilizate de urgență 2 autospeciale de intervenție, o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD și o ambarcațiune pentru căutare-salvare.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Pentru cautarea si recuperarea posibilelor victime, a intervenit un echipaj de scafandri din cadrul ISU Caraș si ISU Mehedinți.

Din păcate, șoferul TIR-ului, de aproximativ 42 de ani, a fost recuperat fără viață, marți dimineață.

"In această dimineața, in jurul orei 06.00, scafandrii au recuperat victima, un barbat in varsta de aprox. 42 de ani. Misiunile de cautare a victimelor s-au incheiat dupa ce scafandrii s-au asigurat ca in cabina autotrenului nu mai erau alte persoane", au transmis cei de la ISU Mehedinți.

„În urma unui accident rutier, un tir a căzut de pe viaduct, intervenind cu două detașamente: Detașamenutl de Pompieri Drobeta-Turnu Severin și Detașamentul de Pompieri Orșova”, a spus Flavius Iscru, maior ISU Mehedinți, conform Știrile Kanal D.

Ce a declarat martorul accidentului

„Am auzit o bubuitură, după care am văzut farurile lui în sus. Când a avut impactul cu apa a făcut o explozie.

Nu șitu să vă zic de la ce. De la rezervor mă gândesc, cel mai probabil. După care a început să se scufunde ușor”, a spus martorul pentru Știrile Kanal D.

„Am venit cât am putut de repede, am sunat colegii de la pompieri, am sunat colegii de la poliție. M-am deplasat aici, am văzut că nu e nimeni, am plecat înapoi jos, am luat barca personală și am început să-l caut aici”, a completat același martor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si