Close sidebar
Close sidebar

VIDEO-Un TIR a derapat pe DN2, la ieșirea din Focșani

Mai multe accidente au avut loc noaptea trecută și în cursul zilei de vineri, în urma ninsorii căzute.

Diana Puiu,

VIDEO-Un TIR a derapat pe DN2, la ieșirea din Focșani

[Sursa foto: Martor]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un TIR a derapat pe DN2, la ieșirea din Focșani către Garoafa. Autocamionul s-a oprit în ghereta unei societăți comerciale. Nu au fost înregistrate victime.

Citește și: O persoană a decedat în urma unui accident rutier în Bistrița-Năsăud

Un alt accident rutier grav a avut loc pe DJ 172G, la Dorolea, în urma căruia o persoană a decedat, iar alte două au ajuns la spital.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

''Astăzi, 27 ianuarie, poliţiştii Serviciului Rutier au intervenit la un  accident  produs pe Drumul Judeţean 172G, în Dorolea.

Citește și:  EXCLUSIV Imagini cu bărbatul care a lovit pe trecerea de pietoni o gravidă de 8 luni, pe aeroport, când voia să fugă din țară. Individul a fost prins de polițiști

Conducătorul de 51 de ani a decedat

Conform primelor verificări efectuate la faţa locului, un bărbat de 51 de ani, din Cuşma, în timp ce conducea un autoturism pe direcţia Cuşma-Dorolea, a intrat în coliziune cu un alt autoturism care era condus de o femeie, de 39 de ani, din Cuşma. Din nefericire, conducătorul auto de 51 de ani a decedat'', precizează sursa citată.

Femeia de 39 de ani a ajuns la spital cu un alt pasager, iar în urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ.

Citește și:  Trafic de coșmar pe drumurile din România. Mai multe accidente în primul episod de iarnă grea- LIVE TEXT

În cauză a fost întocmit dosar penal, urmând a fi stabilite cauza şi împrejurările exacte în care a avut loc accidentul.

Trafic de coșmar pe drumurile din România. Mai multe accidente în primul episod de iarnă grea  

Tiruri derapate pe DN7.  Centrul Infotrafic al Poliţiei Române  informează că, vineri dimineaţa, se circulă îngreunat, în condiţii de iarnă, pe DN 7 Piteşti – Râmnicu Vâlcea.

Traficul se desfăşoară alternativ pe raza localităţilor Morăreşti şi Valea Ursului, judeţul Argeş, din cauza a două autotrenuri care au derapat. 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI