Close sidebar
Close sidebar

Un TIR a strivit o mașină condusă de o șoferiță de 18 ani. Trei morți și doi răniți grav

O nouă tragedie pe șoselele din România, de data aceasta în județul Iași. Trei persoane au murit iar alte două au fost grav rănite într-un accident rutier produs joi pe Drumul Judeţean 246, la ieşirea din localitatea Scânteia, între un TIR şi o maşină, au informat reprezentanţii ISU Iaşi.

Razvan Ilie,

Trei persoane au murit iar alte două au fost grav rănite într-un accident rutier produs joi pe Drumul Judeţean 246, la ieşirea din localitatea Scânteia, între un autotren şi o maşină.

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Politiștii ieșeni au fost sesizați în jurul orei 13.00 despre un accident rutier care a avut loc pe Dj246, la iesirea din localitatea Scânteia in care a fost implicat un TIR și un autoturism.

În urma accidentului, trei persoane au decedat pe loc, după cum au confirmat oficialii IPJ. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipe ale poliţiei, ISU şi SMURD.

Citeste si: Detalii șocante despre crima din sala de fitness din București

În urma accidentului, trei persoane au decedat pe loc, după cum au confirmat oficialii IPJ

Accident Scânteia, Iași: şoferiţa autoturismului nu ar fi acordat prioritate TIR-ului care a acroşat maşina.

Accident Iași: Trei victime găsite decedate la momentul sosirii ambulanțelor SMURD

"ISUJ Iaşi intervine pe raza localităţii Scânteia la un accident rutier produs între un autotren şi un autoturism, soldat cu cinci victime. La sosirea echipajelor la faţa locului s-a constat faptul că trei victime prezintă leziuni incompatibile cu viaţa, iar celelalte două sunt conştiente.

Se intervine cu două autospeciale de stingere, un echipaj de prim ajutor şi un echipaj de terapie intensivă mobilă. Situaţia este in dinamică", a declarat Gabriel Covăsneanu, purtător de cuvânt al ISU Iaşi.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Potrivit jurnaliştilor BZI, şoferiţa autoturismului nu ar fi acordat prioritate TIR-ului care a acroşat maşina.

Citeste si: VIDEO- Preoții ne învață cum să ne luptăm cu energiile negative din jurul nostru

TIR-ul a acroșat mașina Opel, nicio șansă pentru trei dintre pasagerii din mașina mică

În maşina Opel se aflau 5 persoane. Toate cele trei persoane aflate pe bancheta din spate a autoturismului au decedat. Şoferiţa şi pasagerul din dreapta au scăpat cu viaţă şi au fost transportate de urgentă la spital pentru îngrijiri medicale.

Șoferița avea bulina galbenă de începătoare pe parbriz

Toate persoanele din mașina Opel erau din localitatea ieșeană Țibănești. Șoferița are doar 18 ani și a avut noroc pentru că TIR-ul a lovit autoturismul în lateral, în partea din dreapta.

Ea este începătoare având bulina galbenă pe maşină. Din nefericire, trei persoane care se aflau pe bancheta din spatele autoturismului au decedat, alte două fiind rănite. Acestea din urmă sunt transportate de urgentă la spital.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru vătămare corporală din culpă şi ucidere din culpă. 

În autoturismul marca OPEL condus de femeie se aflau 5 persoane. Aceasta are doar 18 ani și este începătoare având bulina galbenă pe maşină

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI