Accident pe Drumul Expres Craiova-Pitești. Traficul a fost blocat pentru nouă ore, după ce un TIR cu cărbune s-a răsturnat.

Citeste si: Ambulanță implicată într-un accident rutier, în Buzău. Asistenta medicală, dusă de urgență la spital

Accidentul a avut loc în zona localității Piatra-Olt. Bărbatul de 35 de ani, aflat la volan, a pierdut controlul acestuia după ce anvelopa din stânga-față a explodat.

Lucrătorii de la drumuri au muncit să elibereze șoseaua. Nu au fost înregistrate decât pagube materiale.

Citeste si: O persoană a murit în urma unui accident dintre un TIR și două mașini

O persoană a murit în urma unui accident dintre un TIR și două mașini

Un accident grav s-a produs pe data de 4 august, în Vâlcea, în urma căruia o persoană și-a pierdut viața. Accidentul a avut loc în localitatea Bărbătești, iar o persoană de 54 de ani și-a pierdut viața.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si:  Accident cu 10 victime în județul Iași, după ciocnirea dintre un microbuz și o camionetă (VIDEO)

Accident cu 10 victime în județul Iași, după ciocnirea dintre un microbuz și o camionetă

Un accident violent a avut loc joi dimineață, înainte de ora 7, într-un sens giratoriu din comuna Lețcani, județul Iași. Un microbuz de pasageri a intrat cu viteză într-o camionetă care nu s-a asigurat la intrarea în sensul giratoriu Forțele de intervenție au ajuns de urgență la fața locului.

Citeste si:  Un TIR românesc s-a răsturnat pe o șosea din Italia. Şoferul a murit carbonizat

Autorităţile intervin, joi dimineaţă, la un   accident cu victime multiple   produs pe DN 28, în localitatea Leţcani, judeţul Iaşi.

O camionetă şi un microbuz s-au ciocnit. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat joi dimineață că, potrivit primelor informaţii, zece persoane au suferit răni uşoare (4 din autoutilitară, 6 din microbuz). 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si