Șoferul unui TIR a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina peste balustrada care separă cele două sensuri de mers.

Accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale, asta pentru parapetul a oprit TIR-ul să ajungă pe contrasens. Șoferul transporta legume proaspete și le-a spus polițiștilor că a încercat să evite un autovehicul oprit pe drum.

Citeste si: VIDEO- Accident mortal pe o stradă din Sibiu. Un șofer a izbit doi pietoni după ce a a încercat să evite un accident

La orele amiezii, proprietarul camionului şi câţiva angajaţi începuseră să mute încărcătura în remorca altui vehicul, astfel încât maşina de mare tonaj să poată fi mutată mai uşor cu o macara de pe parapetul în care a rămas înţepenită.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Accident grav pe Valea Oltului: O femeie şi un copil de 7 ani, încarceraţi

O femeie și un copil au fost răniți în urma unui accident

Accidentul rutier s-a produs pe DN 7/ E 81, luni dimineaţa, la intrare în oraşul- staţiune Călimăneşti, în zona Seaca, judeţul Vâlcea. Cel puţin două persoane au avut de suferit în urma impactului.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că pe Drumul Naţional 7, la km 191+ 360m, în localitatea Seaca, a avut loc un eveniment rutier în care este implicat un autoturism şi un autocamion, fiind vorba de o coliziune frontală  ”, a precizat purtătoarea de cuvânt a Poliţiei Judeţene Vâlcea, Cătălina Cimpoeru.

Citeste si: Un TIR s-a răsturnat într-o localitate din Vaslui

Din primele informaţii oferite de reprezentanţii Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), victimele extrase dintre fiarele contorsionate ale maşinii sunt conştiente. 

Citeste si: VIDEO| Accident grav în Neamț, soldat cu un mort

Copilul a fost primul salvat. A fost preluat şi evaluat de către un echipaj cu medic. Femeia din autoturism, cel mai probabil mama acestuia, a fost extrasă de către echipa de descarcerare şi predată unui echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si