Close sidebar
Close sidebar

Un TIR si o autoutilitara s-au ciocnit pe E60, in judetul Cluj. Traficul este blocat

Circulatia se desfasoara alternativ, pe o banda, pe E60, in zona localitatii clujene Poieni, dupa ce joi a avut loc un accident in care au fost implicate doua camioane de marfa si o duba, unul dintre soferi suferind mai multe rani minore in urma coliziunii.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Accidentul a avut loc in zona localitatii Poieni, pe DN1 (E60), unde circulatia a fost blocata total timp de mai bine de o ora, dupa ce doua TIR-uri si o autoutilitara s-au ciocnit.

Potrivit Inspectoratului de Politie Judetean Cluj, soferul in vârsta de 40 de ani care se afla la volanul autoutilitarei incarcate cu termopane a pierdut controlul volanului intr-o curba si a izbit frontal doua TIR-uri care se deplasau pe directia Oradea- Cluj.

Citeste si: Criss, dezvăluiri surprinzătoare despre sentimentele ei față de Antoni: „Aș simți să mă apropii de el din nou”. Cum reacționează Moldo: „Am fost luat de fraier”- kanald.ro

Citeste si: Fiica lui Ioan Crișan, reținută pentru omor calificat! Cât a plătit pentru atentatul cu bombă?!- wowbiz.ro

Citeste si: Un tânăr a ajuns la Spitalul „Bagdasar Arseni” complet paralizat din cauza unui virus misterios- antena3.ro

Cele doua camioane de marfa transportau bauturi racoritoare, respectiv electronice, iar soferii nu au suferit rani care sa necesite internarea.

La ora transmiterii acestei stiri, circulatia se desfasoara alternativ, pe un sens, fiind dirijata de catre politistii rutieri.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI