Un tramvai model GT8, care are cabine de comanda la ambele capete, a fost cuprins de un incendiu puternic in momentul in care urma sa iasa din depoul din Arad, pentru a intra in trafic.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Arad, George Plesca, tramvaiul era garat, iar cand vatmanul l-a cuplat la reteaua de tensiune pentru a porni in cursa, s-a produs un scurtcircuit in panoul electric, insotit de un zgomot puternic, asemanator unei explozii.

Flacarile au cuprins rapid interoriul garniturii, dar vatmanul a reusit sa iasa la timp. El si alti angajati ai depoului au intervenit cu stingatoare pana la sosirea pompierilor.

Sursa foto: ISU Arad

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

”In momentul in care cele doua autospeciale de stingere ale noastre au ajuns la fata locului, tramvaiul ardea generalizat, cu pericol de propagare a flacarilor la alte trei garnituri aflate in apropiere. S-a reusit lichidarea flacarilor dupa aproximativ 15 minute, fara a fi afectate alte tramvaie”, a declarat Plesca.

Interiorul garniturii a fost distrus complet, iar reprezentantii Companiei de Transport Public Arad spun ca doar caroseria mai poate fi recuperata.

 

Sursa: News.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si