Potrivit primelor date, înaintea impactului tramvaiul ieşea din rondul de la Baza 3 din municipiul Iaşi, după care a fost lovit frontal de un TIR.

În Iași un tramvai a fost avariat frontal de un TIR care nu ar fi acordat prioritate

Cabina tramvaiului a fost avariată în totalitate. Reprezentanţii companiei locale de transport susţin că nicio persoană aflată în mijlocul de transport nu a fost rănită.

Citeste si: Președintele Iohannis: „De acum avem un obiectiv foarte precis, construirea României post-pandemice..”

Totodată, o pasageră în tramvaiul avarita a scris pe reţelele de socializare că şoferul TIR-ului nu s-ar fi asigurat şi a lovit frontal tramvaiul. Tot aceasta a mai precizat că, dacă vatmanul nu ar fi frânat la timp, exista pericolul ca tramvaiul să se fi răsturnat.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Vatmanul a ştiut să reacţioneze la timp şi a folosit frânele, că altfel ne răsturna. Impactul a fost puternic”, a scris pasagera pe Facebook.

Polițiștii spun că şoferul TIR-ului nu ar fi acordat prioritate tramvaiului, acesta din urmă rulând în timp ce semaforul arăta culoarea verde.

Astfel, circulaţia tramvaielor în zonă a fost blocată timp de peste jumătate de oră.

Citeste si: Agenţia Europeană a Medicamentului va da verdictul în privința vaccinării minorilor. România va vaccina „cât mai repede” copiii cu vârste între 12-15 ani

A fost demarată o anchetă de către Conducerea companiei locale de transport în acest caz.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si