Close sidebar
Close sidebar

Un tramvai a fost lovit frontal de un TIR care nu a acordat prioritate

Un tramvai a fost avariat frontal, după ce a fost lovit, vineri, de un TIR, în municipiul Iaşi. În urma impactului, nicio persoană nu a fost rănită.

Alina Raducu,

Un tramvai a fost lovit frontal de un TIR care nu a acordat prioritate [Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Potrivit primelor date, înaintea impactului tramvaiul ieşea din rondul de la Baza 3 din municipiul Iaşi, după care a fost lovit frontal de un TIR.

În Iași un tramvai a fost avariat frontal de un TIR care nu ar fi acordat prioritate

Cabina tramvaiului a fost avariată în totalitate. Reprezentanţii companiei locale de transport susţin că nicio persoană aflată în mijlocul de transport nu a fost rănită.

Citeste si: Președintele Iohannis: „De acum avem un obiectiv foarte precis, construirea României post-pandemice..”

Totodată, o pasageră în tramvaiul avarita a scris pe reţelele de socializare că şoferul TIR-ului nu s-ar fi asigurat şi a lovit frontal tramvaiul.

Tot aceasta a mai precizat că, dacă vatmanul nu ar fi frânat la timp, exista pericolul ca tramvaiul să se fi răsturnat.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

"Vatmanul a ştiut să reacţioneze la timp şi a folosit frânele, că altfel ne răsturna. Impactul a fost puternic”, a scris pasagera pe Facebook.

Polițiștii spun că şoferul TIR-ului nu ar fi acordat prioritate tramvaiului, acesta din urmă rulând în timp ce semaforul arăta culoarea verde. Astfel, circulaţia tramvaielor în zonă a fost blocată timp de peste jumătate de oră.

Citeste si: Agenţia Europeană a Medicamentului va da verdictul în privința vaccinării minorilor. România va vaccina „cât mai repede” copiii cu vârste între 12-15 ani

A fost demarată o anchetă de către Conducerea companiei locale de transport în acest caz.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI