Un tramvai a intrat într-un stâlp de electricitate, în Timișoara. Incidentul a avut loc pe un bulevard recent modernizat, iar cauza se pare a fi spațiul îngust dintre stâlpul de electricitate și linia de tramvai.

Cu tramvaiul în stâlpul de electricitate

Bulevardul Cetății din Timișoara a fost supus unor lucrări de la modernizare. Reabilitarea bulevardului ar trebui să se finalizeze până la sfârșitul anului.

Se pare că lucrările de modernizare nu au prevăzut distanța necesară dintre linia de tramvai și stâlpii de electricitate. Astfel, în timpul unui test de circulație al tramvaielor, un stâlp de electricitate a fost lovit.

Tramvaiul a lovit stâlpul de electricitate, în timpul unei probe de circulație, din cauza spațiului îngust dintre linia de tramvai și stâlp.

"Din păcate, spatele vagonului (lateral-stânga) a atins un stâlp din acela gros, dintre linii, (chiar în curbă). Sunt curios cum se va rezolvă… Stâlpul nu ai cum să-l muţi, linia la fel", ar fi declarat în online, un timișorean, potrivit news.ro, cu privire la incidentul de pe bulevard.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Reprezentantul transportului în comun din Timișoara a declarat că testul de circulație al tramvaiului în cauză nu a fost coordonat de societatea de transport.

"Testele nu ne aparţin. Acea linie nu este predată, nu este preluată, este treaba Primăriei, discutaţi cu şefii de proiect de acolo. Noi suntem un operator de transport, care lucrăm cu infrastructura care nu este a noastră, la fel şi tramvaiele şi autobuzele",

a declarat reprezentantul transportului în comun din Timișoara, potrivit news.ro.

Citește și: VIDEO- Două tramvaie s-au ciocnit în Timișoara. O femeie a fost rănită în urma impactului

Lucrările de modernizare desfășurate pe Bulevardul Cetății din Timișoara includ refacerea a 1,57 km de linie dublă de tramvai și modernizarea a 10 stații de tramvai. Reabilitarea bulevardului constă în repararea carosabilului și a trotuarelor și construirea unor piste de bicicletă. În aceste lucrări este inclusă și extinderea spațiului verde.

În acest moment nu se cunosc detalii cu privire la cauza care nerespectarea distanței dintre linia de tramvai și stâlp.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si