Close sidebar
Close sidebar

Un transport de peste 77 de tone de haine rupte și murdare a ajuns din Canada în portul Constanța

Trei containere pline cu deșeuri care provin din Canada au fost oprite în Portul Constanța de către reprezentanții Gărzii de Coastă. Mai exact, este vorba despre 77 de tone de haine second-hand rupte și murdare.

Alexandra Costea,

Un transport de peste 77 de tone de haine rupte și murdare a ajuns din Canada în portul Constanța

[Sursa foto: Poliţia de Frontieră]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Deșeurile textile au fost descoperite, marți, în urma unui control din Portul Constanța, precizează Poliția de Frontieră.

Articolele textile- cu un grad avansat de uzură- aveau ca destinație o societate comercială din Mureș.

Citeste si: VIDEO| Pentru prima dată în istorie, o inimă de porc a fost transplantată cu succes în corpul unui om

Cele 77 de tone e haine vor fi returnate către expeditor

Reprezentanții Gărzii de Mediu și ai Agenției Naționale pentru Protecția Consumatorului au stabilit că acestea sunt, în fapt, deșeuri inutilizabile și nu pot fi puse în vânzare în România, iar întreaga cantitate urmează a fi returnată către expeditor.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Articolele vestimentare purtate sau uzate, care nu respectă prevederile legale sunt scoase de pe piață și sunt încadrate ca fiind deșeuri.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Agenției Europene FRONTEX.

În cauză, se exectută cercetări sub coordonarea procurorilor constănțeni, pentru  import de deșeuri cu încălcarea legii și introducerea în România a deșeurilor de orice natură în scopul eliminării acestora.

Citeste si: VIDEO| Scandal în fața casei lui Gigi Becali. Un bărbat s-a urcat pe un stâlp de înaltă tensiune/Poliția a intervenit

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI