Close sidebar
Close sidebar

Un transportator, certat prin radio de un alt coleg pentru o greseala in trafic, i-a cerut acestuia sa traga pe dreapta. A coborat din masina, a scos o teava cauciucata, iar ce a urmat depaseste orice imaginatie

Un barbat din Cluj a fost batut cu bestialitate, dupa ce i-a atras atentia unui coleg din trafic asupra unei greseli care ar fi putut provoca un accident rutier. Incidentul a avut loc in plina zi, pe centura ocolitoare a comunei Apahida.

I. I.,


DISTRIBUIE
acest articol

Un transportator din Mintiu Gherlii i-a transmis o replica acida, prin radio, unui sofer aflat pe o masina similara, pentru o greseala care ar fi putut provoca un accident rutier.

Soferul mustrat i-a transmis prin statie barbatului sa traga pe dreapta, iar apoi a scos o teava cauciucata si, chiar acolo, in plina strada, i-a dat mai multe lovituri peste spate, umar si ceafa.

„L-am facut, recunosc, nesimtit si sofer prost si i-am mai spus ca pe viitor sa se asigure si sa semnalizeze din timp, nu cum a procedat acum. La care eu mi-am continuat drumul spre Cluj, unde aveam de incarcat ceva marfa, insa la Kilometrul 17, la Apahida, l-am vazut ca se afla la o distanta neobisnuit de apropiata de mine.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Apoi, ajuns la Someseni, in dreptul firmei Emerson, cand sa intru in Bulevardul Muncii m-a blocat si tot prin statie mi-a spus sa trag pe dreapta si sa cobor.

Am iesit din autotutilitara crezand ca am de-a face cu un om rezonabil, cu cap. Acesta m-a intrebat de ce l-am injurat iar eu i-am replicat ca am vorbit cu el in acest mod deoarece a avut o comportare inacceptabila in trafic.

Apoi, pe neasteptate, a scos din masina o teava cauciucata si a inceput sa ma loveasca peste tot cu ea, pana m-a cocosat sub lovituri.

Dupa care, imperturbabil, a urcat in masina si-a plecat. E un individ, undeva pe la 45-50 de ani, grizonat, avand circa 1,75 metri inaltime.

Din fericire am reusit – in ciuda faptului ca eram ametit de la lovituri – sa-i retin si numarul de inmatriculare, pe care l-am transmis mai tarziu si la politie. Apoi am sunat la112 iar la intrebarea dispecerei, daca am nevoie de ambulanta am refuzat, nesimtind atunci prea accentuat durerea.

Apoi dupa cateva minute am avut brusc o stare proasta si prietena mea m-a transportat la U.P.U. pentru ingrijri medicale”, a declarat Marcel, soferul agresat.

Barbatul a declarat, pentru Gazeta de Cluj, ca va face totul pentru a I se face dreptate, iar agresorul sa-si primeasca pedeapsa.

„Voi merge impotriva lui pana-n panzele albe pentru ca n-am mai vazut decat in jungla sa vina unul si sa te loveasca in cap cu o ranga”, adauga tanarul, dupa care paraseste incinta I.M.L.Cluj insotit de prietena lui.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI