Close sidebar
Close sidebar

Un tren de călători a fost atacat cu pietre. Fața unei pasagere a fost tăiată cu sticlă

Câțiva indivizi au speriat totți călătorii unui tren carfe se aflau aproape de Botoșani. Aceștia au spart geamurile trenului cu pietre.

Diana Puiu,

Un tren de călători a fost atacat cu pietre. Fața unei pasagere a fost tăiată cu sticlă

[Sursa foto: Libertatea.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O femeie s-a ales cu tăieturi pe față, după ce sticla geamului din vagonului în care se afa a fost sparta cu pietre.
Incidentul a avut loc la câțiva kilometri de Botoșani. Una dintre pietre a trecut doar la câțiva milimetri de capul unei femei.

Citește și: FOTO Accident grav pe calea ferată. Un tractor a fost strivit complet de o drezină

Trenul și-a continuat drumul până la Botoșani, iar acolo au fost luate mai multe declarații călătorilor. Ulterior, mai multe echipaje au plecat în căutarea indivizilor care au atacat trenul.

Citește și: VIDEO- Jandarm bătut în plină stradă la Horezu, după o șicanare în trafic

Accident grav pe calea ferată. Un tractor a fost strivit complet de o drezină

Un accident feroviar a avut loc marți în jurul orei 13:00, fiind implicate un tractor și o drezină. Un bărbat în vârstă de 42 de ani, conducătorul tractorului, a rămas încarcerat.

În jurul orei 13:00, autoritățile au fost solicitate să intervină pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un accident feroviar, un tractor lovit de o drezină, pe raza orașului Turceni, satul Murgești. 

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citește și: Caz șocant în Sibiu! Un om al străzii a fost răpit după ce a câștigat o sumă mare de bani din jocuri de noroc

La fața locului s-au deplasat imediat echipaje de pompieri din cadrul Secției de Pompieri Turceni, împreună cu o autospecială cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD, precum și două ambulanțe din cadrul SAJ Gorj.

Victima era încarcerată, dar conștientă și cooperantă

Echipajele de intervenție au constatat că, în urma accidentului, a rezultat o victimă de sex masculin în vârsta de 42 de ani. Conducătorul tractorului era încarcerat, dar conștient și cooperant.

Citește și:  VIDEO |Gafa comisă de Selly în trafic: „Să fii influencer nu îți trebuie și creier!”

Pompierii au intervenit rapid pentru descarcerarea victimei, iar ulterior i-au fost acordate îngrijiri medicale la fața locului, fiind transportat mai apoi de către echipajul SAJ GORJ la Spitalul Orășenesc Turceni.

Citește și: Trei persoane au fost rănite în urma unui atac cu cuțitul la metrou

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI