Un turist a intrat cu mașina pe pe pârtie, la Muntele Mic, în județul Caraș Severin. Acesta a traversat două pârtii și a rămas înzăpezit.

Este al doilea incident de acest fel în ultimele zile. În urmă cu două zile, un taximetrist a intrat cu mașina pe pârtie, printre schiori, tot la Muntele Mic, pentru a-și duce clientul cât mai aproape de cazare.

Un turist a traversat două pârtii cu mașina pentru a nu căra prea mult de bagaje până la cazare

Bărbatul a fost oprit de oamenii legii, iar explicația sa a fost incredibilă. Acesta le-a spus jandarmilor că a vrut să ajungă cât mai aproape posibil de locul de cazare.

„Un turist a traversat cu maşina două pârtii, punând în pericol viaţa şi integritatea schiorilor, deoarece a ignorat semnele clare de interzicere a accesului. Acesta a rămas împotmolit cu vehiculul său chiar la baza ultimei pârtii. Jandarmii montani din cadrul Postului Muntele Mic, aflaţi în misiune de patrulare, au observat maşina pe pârtia de schi şi au intervenit prompt la faţa locului.

Citește și: Ce a pățit un șofer de taxi care a urcat mașina până pe pârtia de schi?! Credea că primește mai mulți bani, dar a avut parte de o surpriză neplăcută!

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

După identificarea conducătorului auto, acesta a declarat că intenţiona să-şi ducă bagajul la hotel, fără să folosească mijloacele de transport asigurate de proprietarii locurilor de cazare”, au anunțat reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Caraş Severin, conform news.ro

Turistul a fost amendat cu suma de 1.000 de lei pentru că a încălcat regulile de acces și pentru că a pus în pericol oamenii care se aflau pe pârtiile de schi.

În urmă cu două zile, un taximetrist a făcut un gest similar

În urmă cu două zile, un șofer de taxi a decis să își ducă clientul cât mai aproape de punctul de cazare, la Muntele Mic. A traversat pârtie, cu mașina, printre schiori, pentru a face un ban în plus.

taxi pe partia de schi muntele mic

În urmă cu două zile, un șofer de taxi a decis să își ducă clientul cât mai aproape de punctul de cazare, la Muntele Mic.

[Sursa foto: news.ro]

Atunci când a fost oprit de jandarmii montani, el le-a spus că statutul său de taximetrist îi acordă dreptul de a-și lăsat clienții oriunde, deoarece „cu cât îi duce mai departe pe clienți, cu atât mai profitabil este pentru el”

Și el a fost amendat cu 1.000 de lei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si