Close sidebar
Close sidebar

Un turist a plătit separat gheața din paharul cu suc. Întâmplarea inedită trăită în stațiunea Mamaia

Un turist a avut parte de o experiență unică în stațiunea Mamaia. El a fost nevoit să plătească separat gheaţa din paharul cu suc pe care l-a cumpărat. A vrut să se bucure de o băutură rece, dar nota de plată l-a luat prin surprindere.

Georgiana Balaban,

Întâmplarea unui turist care a mers la Mamaia.

[Sursa foto: Arhivă]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un român a ales să-și petreacă concediul în stațiunea Mamaia, însă prețurile l-au luat prin surprindere. El a postat chiar și o fotografie cu un bon fiscal care arată cât a plătit pe o băutură cu gheață. Ospătarii i-au cerut bani în plus pentru câteva cuburi de gheață.

Un turist a plătit separat gheața pusă în paharul cu suc

La sfârșitul săptămânii trecute, pe rețelele de socializare au apărut câteva fotografii cu bonuri fiscale de la un bar din stațiunea Mamaia. Acest local a luat bani clienților inclusiv pentru gheața din pahare.

Citește si: VIDEO- Dunărea a secat lângă Zimnicea. Localnicii pot traversa la pas până la bulgari

Bărbatul a comandat o băutură carbogazoasă cu gheață și a plătit pentru doar o sticlă 0.5 litru de suc un preț de 10 lei, iar gheața din pahar l-a costat încă 3 lei. Toată băutura a avut prețul de 13 lei, însă l-a uimit faptul că prețul pentru gheața din paharul cu suc a reprezentat 30% din prețul băuturii, adică 3 lei pentru doar 200 de grame de gheață.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Bonul fiscal primit de un bărbat după ce a consumat un suc la Mamaia.

[Sursa foto: Facebook]

Citește si: VIDEO- Cazările destinate adulților sunt tot mai căutate pe litoral

Citește si: Plajă de chiștoace

Prețurile din Mamaia i-au luat prin surprindere pe turiști, anul acesta. Dacă pentru sarmale, pentru o ciorbă și pentru alte preparate erau nevoiți să scoată mai mulți bani din buzunar, iată că și pentru un simplu suc prețul nu este deloc unul mic.

Prețurile sunt unele foarte mari pe litoralul românesc, astfel că Asociația pentru Protecția Consumatorilor s-a autosesizat și a început să analizeze foarte atent prețurile uriașe de pe litoralul românesc.

Citește si: Avertizare pentru turiști: Înotul, interzis în 12 regiuni din Grecia

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI