Un bărbat din Iași a fost la un pas să-și piardă viața pe litoral, dar a fost salvat la timp de salvamari. Bărbatul a reușit însă să fie adus la mal de către salvamari. Pentru că se afla în stare gravă, salvamarii nu au mai așteptat echipajele de intervenție, ci l-au resuscitat pe bărbat direct pe plajă.

Citește și: Autospeciala pompierilor, cuprinsă de flăcări! Salvatorii intervin la un incendiu de vegetație din Popești-Leordeni

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

salvamari, barbat inecat, litoral, turist

Un bătrân de 83 de ani s-a înecat în fața fiicei sale

Chiar dacă bărbatul din Iași a reușit să fie stabilizat și a scăpat cu viață dintre valuri, un bătrân nu a mai avut parte de o a doua șansă la viață. Bărbatul în vârstă de 83 de ani se afla la mare, la Constanța, împreună cu fiica sa în momentul în care s-a înecat. Mai multe persoane de pe plajă au observat ce se petrece și, împreună cu salvamarii, l-au scos din apă. Din nefericire, chiar dacă a fost resuscitat minute întregi, acesta nu a mai putut fi salvat. Incidentul s-a petrecut marți, 2 iulie. 

În urma incidentelor care au avut loc în ultimele zile salvamarii le reamintesc turiștilor să nu se aventureze în valuri, mai ales dacă steagul roșu este arborat. Aceștia spun că, în special în zilele în care vântul bate cu putere, curenții sunt puternici și pot în orice moment să le cauzeze probleme oamenilor. 

Citește și: Muncitori căzuți în groapa pe care o săpau. Lucrau la înlocuirea țevilor din Sectorul 2


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si