Un urs a intrat, miercuri seară, într-o gospodărie din localitatea Berislăveşti, unde a atacat un porc. Este al treilea astfel de atac în comune din Vâlcea, în ultimele zile.

Citește si: Vrei să adopți un cățel? Vino sâmbătă la târgul de adopții din Capitală!

În ultimele șapte zile, un taur şi doi viței au fost găsiți morți în urma atacurilor urșilor, în localitățile Titeşti şi Perişani.

Atacuri dese ale urșilor

Ursul a intrat, miercuri seară, în jurul orei 23:00, în satul Dângeşti, comuna Berislăveşti din judeţul Vâlcea, informează Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Vâlcea.

Animalul a atacat un porc, pe care nu a reuşit să îl omoare.

Citește si: VIDEO- O ursoaică și puii eu au fost prinși după ce s-au plimbat pe un bulevard din Sinaia

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Poliția din Vâlcea a emis mesaj Ro-Alert prin care avertizează populația cu privire la prezenţa animalului sălbatic în localitate.

Citește si: Alertă lângă Capitală- urs în pădure

Marți, o femeie din comuna Perişani a anunțat că a găsit doi viței uciși în grajdul unde îşi ţinea animalele. Există date conform cărora acestea au fost ucise de un urs care a distrus gardul electrificat care împrejmuia grajdul.

Luni, jandarmii vâlceni au fost solicitaţi prin apel la 112, să intervină pentru îndepărtarea unui animal sălbatic în comuna Titeşti, judeţul Vâlcea, unde o femeie care a auzit câinii lătrând a văzut cum un urs care se îndrepta către pădure. Animalul atacase şi omorâse un taur care a fost găsit pe dealul unde a fost văzut ursul.

Cele trei localităţi în care au fost semnalate atacuri ale urşilor sunt apropiate una de cealaltă.

Citește si: „Fugea ursul cu el în gură” Doi frați din Lepșa s-au trezit cu ursul lângă ei! Animalul sălbatic i-a atacat pe amândoi: „Era muşcat de mână, la burtă”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si