Imaginile au fost surprinse în zona Glamboaca- Porumbacu, de către un pescar care se afla în barcă. Nestingherit de prezența omului, ursul traversează înot râul Olt. Imaginile au fost postate pe contul de Facebook al Asociației Județene a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Sibiu. 

Tot mai mulți urși au fost văzuți în apă

Reprezentanții asociațiilor de vânători din zonă recomandă oamenilor să își facă simțită prezența de fiecare dată când dau nas în nas cu un animal sălbatic.

Pescarii ar trebui să fie atenți atunci când aleg locurile de pescuit, pentru că s-au înmulțit cazurile în care au fost observat urși, de-a lungul râului. 

Citeste si: Un turist a furat frigiderul de la pensiunea în care s-a cazat. Imagini inedite de pe litoral

”Atenție pescari! În ultimii ani sunt vizibil mai mulți urși și pe zonele de pescuit de pe cursul râului Olt, în limitele județului Sibiu. Acest urs a fost filmat zilele trecute, în zona Glâmboaca – Porumbacu”, au postat oficialii AJVPS Sibiu.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Nu este prima dată când un urs este surprins în apă. Animalele sunt atrase de pești, dar și de resturile alimentare lăsate de turiști sau de pescari pe malul apelor.

O româncă povestește ce condiții a găsit în Bulgaria după ce a plătit 6.000 de lei pentru un sejur

O femeie și-a povestit vacanța petrecută la vecinii bulgari. Românca a mărturisit ce a mâncat după ce a plătit 6.000

de lei pentru acest sejur.

Citeste si: Patru urși au fost aduși ilegal într-o comună din Prahova

Femeia a declarat că a rămas impresionată de serviciile pe care le-a primit în vacanță în Bulgaria, după ce a plătit 6.000 lei pe un sejur All Inclusive. Spune că a avut condiții peste așteptările ei și a dorit să împărtășească experiența cu prietenii din mediul online.

Ea a discutat și despre prețurile de pe litoralul bulgăresc. A menționat și cât a plătit, dar și serviciile pe care le-a primit în costurile respective.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: Un bărbat a fost atacat de un urs în Buzău

„E locația ideală pentru familii cu copilași. Vom reveni cu siguranță! Ps: Pentru că mulți întrebați de preț, acesta a fost 6000 de lei fix( soțul a făcut rezervarea și nu știam sigur dacă e 6400 sau 6000). Deci 6000 de lei pt 6 nopți/7zile 2 adulți și 1 copil 6 ani.

În jur de 800 de lei/ zi pt toți 3. Am luat voucherele cu Direct Booking cu 5 zile înainte de a pleca. Am plecat din 11 iulie-până în 17 iulie. Parcarea este inclusă în preț, plajă este privată, șezlong are fiecare persoană cazată adult sau copil (am avut 3), prosoape pt plajă în fiecare dimineață!”,  a adăugat turista.

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si