VIDEO- Urs lovit de două mașini pe DN1

Accidentul a avut loc, joi seară, în dreptul localităţii Cornu din judeţul Prahova, la kilometrul 99+800 de metri al drumului naţional 1.

Citeste si: VIDEO| Schimbările dese ale vremii și trecerea de la frig la căldură au scos urșii din hibernare

Ursul a fost lovit de două autoturisme

”Pe sensul de coborâre, un urs a pătruns pe partea carosabilă şi a fost acroşat de un autoturism, ulterior acesta a sărit peste separatoarele de sens fiind acroşat de un alt auto care se deplasa pe sensul Ploieşti-Braşov”, informează Poliţia judeţeană Prahova.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Oamenii legii au intervenit pentru alungarea unui urs din oraşul Bălan, Harghita. Animalul a pătruns într-o casă nelocuită

După accident, ursul a fugit în pădure, fiind ulterior localizat. La faţa locului se deplasează reprezentanţii Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Prahova pentru verificarea stării animalului.

Cei doi șoferi au scăpat nevătămați

Poliţiştii care au ajuns la faţa locului unde au constatat faptul că în urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale.

Cei doi şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative.

Citeste si: În ce dată are loc „Simfonia Lalelelor 2022” din Pitești. Este unul dintre cele mai colorate festivaluri ale primăverii

Joi seară, poliţiştii asigură zona atât în vederea împiedicării producerii altor evenimente rutiere, cât şi în vederea protejării cetăţenilor.

Un urs a fost accidentat mortal de o maşină în județul Covasna, în zona Câmpu Frumos

Un urs a fost accidentat mortal de o maşină pe DN 13E, în zona Câmpu Frumos, informează Garda de Mediu Covasna, conform agerpres.

"În data de 24.11.2021, urmare a unui apel telefonic din partea IPJ Covasna, prin care ni se aduce la cunoştinţă că pe DN 13E, în zona Câmpu Frumos, se află un exemplar de urs accidentat, reprezentanţi ai Gărzii de Mediu Covasna, APM Covasna, IPJ Covasna şi medicul veterinar s-au deplasat la faţa locului, unde au constatat că exemplarul de urs a fost accidentat de un autoturism. Din dispoziţia comisarului Gărzii de Mediu Covasna acesta va fi transportat spre incinerare la o unitate autorizată", precizează reprezentanţii Gărzii de Mediu, într-o postare pe Facebook.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si