Petrecerea unui copil din Connecticut, care își sărbătorea aniversarea de 2 ani alături de familia și prietenii lui, a luat o întorsătură neașteptată atunci când un invitat nepoftit și-a făcut apariția. Acesta era un urs negru care a dat iama în brioșele puse pe masă pentru invitați și a fugit cu ele, potrivit știrilor locale. 

Citeste si: VIDEO- Un urs a fost filmat în timp ce traversa înot râul Olt

Cum a ajuns ursul în curtea oamenilor și ce s-a întâmplat apoi

Părinții copilului, Rauf și Laura Majidian, găzduiau o petrecere pentru aniversarea de 2 ani a copilului lor când, de nicăieri, a apărut un dușman neînfricat și blănos chiar în curtea din spatele casei lor din West Hartford. Acesta a venit din pădurea din apropierea casei.

Laura Majidian a declarat pentru WTNH News că de îndată ce au văzut ursul, toți adulții prezenți au început să țipe și să adune cât mai mulți copii și să îi ferească de animal.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

„Puțin speriată, sunt puțin speriată, dar toată lumea este în siguranță.”

a mai adăugat ea.

Citeste si: Patru urși au fost aduși ilegal într-o comună din Prahova

Animalul s-a așezat direct la masă și a început să mănânce din prăjiturile pentru invitați. Părinții copilului l-au filmat pe blănos în timp ce savura dulcele pe care îl avea la discreție. În videoclip poate fi observat ursul care se linge pe bot după fiecare brioșă pe care o mănâncă.

Oaspeții au fugit de teama ursului

Unii oaspeți s-au ascuns în garaj, în timp ce alții s-au retras în mașinile lor, unde au încercat să claxoneze și să țipe la urs încercând să-l alunge, dar blănosul flămând a continuat să mănânce din prăjituri.

„Noi, adulții, cu toții țipam la urs. Dar acesta nu s-a arătat deranjat de noi, chiar și-a văzut de treaba lui.”, a informat Rauf Majidian.

Părinții au adăugat că ursul nu părea deloc agresiv. Acesta era interesat exclusiv de brioșe și, odată ce a terminat de ospătat, a plecat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si