Reprezentanţii Salvamont Maramureş au anunţat, pe pagina de Facebook, că au fost sesizaţi, în urma unui apel la 112, că un vagon al Mocăniţei a deraiat pe traseul de pe Valea Vaserului, la kilometrul 8.

Ca urmare, o echipă de prim-răspuns a Salvamont Maramureş- formaţia Vişeu s-a deplasat de urgenţă acolo, la fel şi un echipaj de stingere de la Pompieri- Vişeu şi un echipaj medical.

Citeste si: STS, despre cazul din Vrancea: S-au primit două apeluri la 112, ambele transferate la dispecerul Poliţiei Judeţene; operatorul 112 nu a discutat cu tânăra despre disponibilitatea şi alocarea echipelor de intervenţie sau despre timpul de intervenţie

Citeste si: Câţi bani câştigă, cu adevărat, Adrian Alexandrov! Logodnicul Elenei Udrea a făcut profit din imobiliare şi afaceri pe internet!

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Salvamontiştii au constatat că nu exista nicio persoană rănită în urma incidentului astfel că s-au întors la bază.

Potrivit presei locale, vagonul a fost pus pe o şină secundară, iar Mocăniţa şi-a reluat traseul.

Citeste si: Un băiat de 17 ani din Iași a vrut să omoare două persoane pentru a deveni celebru

Citeste si: Un specialist IT confirmă faptul că activitatea pe WhatsApp nu putea avea loc decât de pe telefonul Luizei

Acesta este al doilea incident care are loc pe traseul Mocăniţei din Maramureş în mai puţin de o săptămână, după ce sâmbăta trecută locomotiva mocăniţei de la Vişeu a deraiat, şase turişti fiind răniţi uşor şi primind îngrijiri la faţa locului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si