Un val de aer tropical va ajunge la noi în țară joi, 4 august. Vremea va fi călduroasă în majoritatea zonelor, iar în sud-vest va deveni local caniculară, cu disconfort termic ridicat.

Ce temperaturi se vor înregistra

Temperaturile se vor încadra în general între 27 și 35 de grade. Se vor înregistra maxime de 37 grade la umbră, însă valorile resimțite vor trece de 40 grade Celsius.

Cerul va fi variabil, cu unele înnorări şi condiţii pentru ploi slabe, izolate la munte şi în regiunile estice. Vântul va sufla slab și moderat. Minimele termice vor fi cuprinse între 12 și 22 de grade, mai coborâte în depresiunile intramontane. 

Citeste si: VIDEO- Ploile au făcut ravagii în Dobrogea: mai multe curți au fost inundate în Constanța, iar în Tulcea un copac a căzut pe o maşină în mişcare

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

La Bucureşti, joi, vremea se va menţine călduroasă, cu o maximă a temperaturii aerului de 32…33 de grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat.

Temperatura minimă va fi de 15…18 grade.

Valul de aer tropical se va simți până duminică

Vineri, vremea se va menține călduroasă în majoritatea zonelor și va fi local caniculară în vest și sud-vest, cu disconfort termic ridicat. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări și izolat vor fi condiţii pentru ploi slabe în regiunile estice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în est și în sud-est.

Temperaturile maxime se vor încadra în general între 30 și 35 de grade.

Citeste si: Cum va fi vremea în luna august. Prognoza ANM pentru următoarele 4 săptămâni

Valul de aer tropical se va simți în România până duminică, 7 iulie.

Citeste si: Incendiu devastator la Constanța: Trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au fost intoxicate cu fum

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si