Barbatul din Noua Zeelanda a mers impreuna cu fiica lui la vanatoare. Stand la 40 de metri de tina ei, fetita a folosit arma tatalui ei pentru a pune la pamant animalul.

Tatal ei, care este ofiter de politie, a postat o fotografie pe internet in care fetita apare muscand din inima proaspata a animalului, un ritual de vanatatoare prin care se sarbatoreste prima vanatoare de succes din viata cuiva, relateaza Daily Mail.

„Este pentru prima data cand a impuscat o caprioara. Ea ma insoteste la vanatoare inca de cand avea 8 luni. Iubeste sa faca asta”, a declarat barbatul.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Fetita a declarat pentru NZ Stuff ca inima a avut un gust chiar placut si ca s-a simtit bine sa ia parte la acest ritual, dupa ce l-a vazut pe unchiul ei facand acest lucru.

„Cred ca a fost chiar cool pentru ca imi place sa merg cu tata la vanatoare sa aducem carne familiei”, a spus tanara.

In alta fotografie, ea apare zambind alaturi de tatal sau, alaturi de caprioara insangerata. Barbatul a spus ca si-a invatat fiica cum sa manuiasca arma in siguranta.

Fotografiile au fost intampinate diferit pe internet. In timp ce unii au apreciat curajul fetitei, altii i-au adus numeroase critici.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si