Un bărbat din localitatea vasluiană Crasna, a ajuns viral pe rețelele de socializare după ce a fost surprins de camerele de supraveghere dintr-un magazin în momentul în care a furat două beri, iar apoi s-a făcut nevăzut.

Citeste si: VIDEO| Nicolae Ciucă îi sfătuiește pe români să reducă consumul de energie electrică: „Să reducem risipa”

Omul a intrat în magazin, a salutat politicos vânzătoarea, apoi a ezitat câteva secunde, dar cu toate acestea nu l-ai fi suspectat că urmeze să plece fără să plătească.

A salutat politicos și a plecat fără să plătească. Marea captură: 2 beri

Vasluianul a continuat totuși planul pe care îl avea, profitând astfel de faptul că vânzătoarea magazinului se afla în spatele tejghelei, la câțiva metri distanță de frigiderul cu pricina. Fără să stea pe gânduri, bărbatul a furat două beri, iar apoi s-a făcut nevăzut.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Un bărbat din Vâlcea a provocat un accident rutier și a refuzat testele de alcoolemie. El avea permisul anulat

Imaginile video în care este surprins bărbatul din Vaslui au devenit virale pe rețelele sociale, iar internauții s-au întrecut și de data aceasta în comentarii unul mai amuzant ca altul.

”Bună ziua! Un dosar penal de 12 lei, vă rog!”, ”Măcar a fost politicos și a salutat. Ce

sa faci dacă e scumpa berea la Crasna”, ”Bere fără "bună ziua"===>6 lei. Bere cu "bună ziua"===>gratis”, au fost doar câteva dintre mesajele scrise de internauți în secțiunea de comentarii a videoclipului.

Citeste si: VIDEO| Scene de coșmar la meciul Dinamo-Steaua. Zeci de suporteri s-au luat la bătaie cu jandarmii


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si