Dorin Chircu, casier la Primăria comunei Berezeni, a postat pe Facebook imagina cu pâinea în care a descoperit şoarecele mort. ”Bonus la un magazin din Berezeni! La o pâine cumpărată, primeşti un şoarece gratis. Sau mai mulţi”, a scris bărbatul pe pagina de Facebook.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Imaginea cu pâinea feliată în care se află şoarecele mort a val de reacţii printre internauţi, unii dintre ei acuzându-l pe consumator că ar fi vorba de o imagine trucată. Vasluianul susţine că astfel a cumpărat pâine de la respectivul magazin, menţionând că nu a verificat produsul care se afla într-o pungă sigilată.

Pâina incrimiată, potrivit etichetei de pe ambalaj este fabricată de un producător local din comuna Epureni. Reprezentanţii magazinului nu au putut fi contactaţi pentru un punct de vedere.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si