Desi este tata a doi copii, vasluianul a urmarit-o pe batrana, a vazut-o ca este singura acasa si a mers peste ea. Desi victima a incercat sa ii tina piept, omul a blocat usa cu zavorul si a abuzat-o, fara sa se gandeasca la repercursiuni.

Batrana i-a povestit sotului ei ce a patit, dar acesta a mers abia dupa doua zile sa declare la politie. "Am o stare de soc, sa urlu, nu stiu cui sa zic, ce sa zic.

El a inceput pe aici cu pipaieli, hai tanti Ela, hai bre, ca nu e foc, ca esti femeie batrana. Mama lui are 55 de ani, eu am 62 ani. Imi da peste fata, ma tranteste pe jos si spune ca sunt inchipuirile mele de baba nebuna.", a spus Ela Stoica, victima, autoritatilor.

Sotul victimei a povestit ca inainte de incident si-a cinstit vecinul cu o bere, apoi l-a trimis sa ii aduca o coasa, dar acesta a facut abominabila fapta. "Nu ma asteptam sa faca asa ceva! Suntem vecini si pana acum n-am avut probeleme. Are doi copii mici, dar uite ca la un pahar de vin a facut ce a facut. E tanar, pacat de el.", a spus batranul.

Daca este gasit vinovat, barbatul risca cel putin cinci ani de inchisoare.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si