Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Vaslui, femeia, din comuna Codaesti, a fost sechestrata de barbat in momentul in care s-a dus la acesta in vizita.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Vasluianul a tinut-o pe femeie inchisa in apartament o zi si o noapte si a incercat sa o abuzeze.

"La o zi dupa ce a fost impiedicata sa plece, victima a profitat de faptul ca barbatul dormea si a reusit sa paraseasca locuinta. Ulterior, femeia a reclamat la Politie ca a fost victima unei tentative de abuz, fiind declansate cercetari de catre lucratori ai Biroului de Investigatii Criminale Vaslui", a declarat, joi, pentru News.ro purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Vaslui, Iulian Petre.

Retinut initial de catre politisti, barbatul de 55 de ani a fost arestat preventiv pentru tentativa de abuz si lipsire de libertate. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si