A doua zi, a realizat ce „tragedie” i s-a întâmplat şi a decis să o părăsească pe femeie. Motivul? Aparent, aceasta îi făcuse sex oral, iar el a realizat că nu poate trăi alături de o femeie care se comportă "ca pe centură".

„Opt ani am muncit în străinătate, la cules de măsline şi portocale. În luna februarie m-am întors acasă. Recunosc că am venit beat, pentru că băusem două sticle de whisky înainte să iau avionul.

Cum am ajuns acasă, am făcut o baie, apoi m-am întins pe pat. Numai ce am văzut-o că se urcă pe mine, apoi se lasă în jos.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Nu mi-a venit să cred. Eu auzisem ceva ceva şi înainte, îmi dădeau telefon oamenii din sat că femeia mea nu-i lasă în pace. Nu i-am crezut până când am văzut cu ochii mei ce-i trece prin cap. A doua zi, când m-am dezmeticit i-am zis că dacă mai încearcă să facă aşa ceva, eu nu mai stau cu ea la masă.

Nu am acceptat, iar ea a luat copiii şi a plecat.

Am doi copii cu ea, un băieţel de şase ani şi o fetiţă de trei ani, pe care nu mă mai lasă să îi văd”, a declarat bărbatul, pentru vremeanoua.ro.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si