Acest scenariu, din păcate s-a întâmplat. La mijlocul anului trecut, un vatman a lovit intenționat o mașină care rămăsese blocată pe linia de tramvai. Pe bancheta din spate se aflau doi copii. Scena a avut loc pe Bulevardul Timișoara din București și a fost filmată de călătorii șocați de atitudinea agresivă a vatmanului.

”Tramvai intrat intenționat într-o mașină pe BD Timișoara, în mașină fiind și un copil de 2 luni și unul de aproximativ 4 ani! Vatmanul: ”Dacă nu te dai, intru în tine!”...

A oprit 10 secunde, după care a răbufnit și a intrat în mașină. Ferească Dumnezeu! Aveți mare grijă când rămâneți pe linia de tramvai... eu asta numesc tentativă de omor”, spunea călătorul care a filmat scena pe rețeaua lui de soicalizare.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Citeste si: BMW-ul lovit de tramvai, fotografiat ieri în trafic! Mașina e făcută praf!

Nici acest incident nu a fost unul izolat. În ultimii ani s-au înregistrat un adevărat val de ciocniri ușoare între tramvaiele STB și autoturisme. Se pare chiar că există o modă printre vatmani să se laude cu numărul mare de ”victime” pe care le provoacă, ei fiind protejați de lege din acest punct de vedere.

Vatmanul aplaudat că a distrus un BMW

În urmă cu o săptămână, un vatman a lovit (voluntar, se pare), un BMW care îi blocase calea, la o intersecție. Șoferul autoturismului încercase să șicaneze tramvaiul, supărat că era claxonat. După ciocnire, acesta a sărit la bătaie. Șoferul a fost amendat și i s-a retras permisul pentru 30 de zile, iar vatmanul va fi cercetat pentru distrugere la plângerea prealabilă a rivalului său din trafic.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si