Nagy Ştefan a fost dat dispărut de acasă în urmă cu două zile. Familia, dar și angajații Primăriei din Suatu sunt în stare de șoc. Bărbatul a fost găsit spânzurat.

Viceprimarul comunei Suatu a fost găsit decedat

"Azi, în jurul orei 10,30, bărbatul de 49 de ani, din comuna Suatu, judeţul Cluj a fost găsit fără viaţă, spânzurat. Cadavrul acestuia a fost identificat în extravilanul localităţii Suatu, judeţul Cluj, în urma unor evaluări primare, fără semne vizibile de violenţă", se arată într-o informare trimisă de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj.

Citește și: Un bărbat a dispărut în Dunăre de mai multe zile. Trupul său este căutat de scafandri

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Trupul bărbatului a fost transportat la IML pentru efectuarea necropsiei. Polițiștii i-au în considerare și varianta deschiderii unui dosar penal pentru ucidere din culpă.

Ce a declarat Primarul comunei Suatu

”Joi dimineaţă a venit la lucru, am discutat cu el, eu am fost la medic apoi. După-amiază a plecat acasă, am încercat să vorbesc cu el prin telefon, nu mi-a răspuns.

Vineri dimineaţă nu a mai venit la seviciu, nu l-am mai văzut de atunci", a spus primarul.

Citește și: Mama Luizei Melencu, lacrimi de durere după dispariția fetiței sale. Femeia încă nu crede că a fost ucisă cu sânge rece de Gheorghe Dincă: „Fetele nu sunt ucise!”

La căutarea bărbatului au luat parte în jur de 100 de persoane, atât localnici, cât şi poliţişti, jandarmi, voluntari din cadrul CERT, specialişti criminalişti şi echipaje canine din cadrul Serviciului de Ordine Publică şi Asociaţiei Câini de Salvare Transilvania. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si