Un caz șocant are loc în localitatea Forăști, din județul Suceava. Viceprimarul comunei și soția sa au ajuns de urgență la spital după ce s-au intoxicat cu ciupercile pe care bărbatul le-a cules din pădure, potrivit informațiilor transmise de newsbucovina.ro.

Ciuperci

[Sursa foto: istockphotos]

S-au intoxicat după ce au mâncat ciuperci culese din pădure

Viceprimarul comunei Forăști și soția sa au ajuns de urgență la spital după ce au mâncat ciuperci culese de bărbat. 

Citește și: O femeie de 50 de ani, la spital cu o alcoolemie extremă, chiar dacă spunea că nu băuse nimic. Explicația medicilor a lăsat-o fără cuvinte

Potrivit sursei citate anterior, viceprimarul ar fi mers să culeagă ciuperci în pădurea din apropierea localității Manolea. Se pare că acesta a cules mai multe tipuri de ciuperci, care au fost gătite ulterior de soția sa.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Cei doi au luat prânzul împreună miercuri, consumând ciupercile culese de viceprimar.

Ciuperci gătite

[Sursa foto: istockphotos]

După masa de prânz, bărbatul s-a deplasat la locul de muncă, unde a început să acuze mai multe stări de rău. Acesta a reușit să se deplaseze singur la Spitalul Municipal Fălticeni, unde i s-au efectuat mai multe investigații.

Citește și: VIDEO Invadați de „musculițele bețive”. Bucureștenii se tem să mai iasă din casă: "Se așează pe tine și te atacă"

De urgență, bărbatul și-a sunat soția, care nu îi răspundea la apeluri. Acesta a alertat autoritățile, iar un echipaj medical s-a deplasat la locuința acestora. Soția viceprimarului a fost găsită în stare de inconștiență, într-un pat, fiind transportată de urgență la spital.

În urma investigațiilor, doctorii au stabilit că cei doi s-au intoxicat cu ciuperci, conform sursei citate anterior.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si