Moștenitorul unui adevărat imperiu, Victoraș Micula și-a creat imaginea unui personaj controversat prin prisma aroganțelor cu care a sfidat legea.

Tribunalul Bihor îl cercetează pe Victoraș Micula într-un dosar în care afaceristul este acuzat că ar fi participat la o percheziție costumat în polițist. 

Volum esențial din dosarul în care este judecat Victoraș Micula, dispărut

Magistraţii ar fi descoperit că mai multe părți dintr-un volum care conținea mărturii cheie din partea unor martori lipsesc. Se întâmpla în luna iunie, chiar înaintea unei ședințe de judecată.

Citeste si: VIDEO-Acuzații grave pe numele lui Victoraș Micula. Tânărul a dispărut

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Anchetatorii îl acuză pe Victoraș Micula că ar fi intrat în baza de date cu parola și userul unei angajate a poliției, ca să caute informații despre Alin Mărginean, un interlop recidivist din Oradea, pe care l-a reclamat că s-a urcat beat la volan.

Ca să nu fie recunoscut, s-ar fi îmbrăcat în uniformă cu emblema Poliției Române, iar fața și-ar fi acoperit-o cu o cagulă. Pentru aceste fapte, Victoras Micula a fost trimis în judecată, în decembrie anul trecut, împreună cu patru subofițeri.

Tribunalul Bihor a demarat o anchetă, însă autoritățile nu au fost anunțate

„La data de 23.06.2021, în cauza care face obiectul dosarului nr.3772/111/2020/a1,

grefierul de ședință a adus la cunoștința președintelui completului PI6, faptul constatării lipsei volumului nr.3 din dosarul de urmărire penală nr.207/P/2018. Președintele completului a dispus căutarea dosarului lipsă, atât de către grefierul de ședință cât și de către grefierul arhivar al Arhivei penale, fiind totodată verificat circuitul administrativ al întregului dosar. Totodată, preşedintele completului de judecată a înștiințat verbal preşedintele instanței despre lipsa dosarului și demersurile întreprinse.

Întrucât dosarul nu a fost găsit, la data de 06.08.2021 președintele de complet a înștiințat președintele instanței asupra acestui fapt, sesizând în mod formal necesitatea întreprinderii demersurilor în vederea parcurgerii procedurii prevăzute de dispozițiile art. 543 și următoarele din Codul procedură penală”, a fost răspunsul instanței oferit pentru  Presshub.ro.

Citeste si: Milionarul Victoraș Micula, lăsat în libertate de judecătorii din Bihor

Victoraș Micula, viață de magnat în Elveția

În timp ce procurorii din România îl căutau ca să-l audieze, fiul magnatului Viorel Micula se posta pe reţelele de socializare în Elveţia, unde trăieşte de ceva timp pe picior mare.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

În ultimii doi ani, politiștii au descins de mai multe ori la vila lui Micula din Oradea. În 2019, oamenii legii au deschis un dosar penal după ce tânărul de bani gata s-a filmat cu prietenii în timp ce făceau curse cu bolizi de lux pe centura orașului și trageau cu mitraliera. În perioada stării de urgenţă, a fost oprit de poliţie pentru că ar fi încercat să prindă singur nişte braconieri pe fondul de vânătoare pe care îl administrează.

Citeste si: Victoraș Micula ”tremură” de frica procurorilor într-un castel din Elveția! Imagini de senzație de la reședința ”prințișorului”! În țară, se cere din nou mandat de arestare pe numele lui! Dezvăluiri exclusive


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si