Incendiu pe Dunăre, la un yacht, pe raza localității Dubova. Cinci echipaje de pompieri intervin la fața locului pentru aducerea la mal a acestuia. Incendiul s-a manifestat cu degajare de fum la compartimentul motor.  

Citește și: Incendiu la o navă ancorată în Portul Constanța. Focul a izbucnit în zona spaţiilor de locuit

Incendiu la o navă ancorată în Portul Constanța. Focul a izbucnit în zona spaţiilor de locuit

Un incendiu a avut loc, marți seară, la o navă aflată în zona de ancoraj numărul 1 a Portului Constanţa. Focul a izbucnit în zona spaţiilor de locuit. Autoritățile au comunicat faptul că incendiul s-a produs la bordul unei nave sub pavilion Panama, care  transporta uree  . 

Autoritățile au comunicat faptul că incendiul s-a produs la bordul unei nave sub pavilion Panama, care  transporta uree. 

Citește și:  La un pas de tragedie în Corabia! O tânără a fost salvată de la înec

“Comandantul navei a declarat că incendiul a avut loc la zona spaţiilor de locuit şi din fericire a fost lichidat în scurt timp. Din cauza fumului dens şi a riscului de intoxicare a fost solicitată intervenţia navelor ARSVOM pentru  preluarea celor care ar fi putut avea nevoie de asistenţă medicală.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Din fericire toţi membrii echipajului sunt în siguranţă şi nu a fost nevoie să evacuaţi”, se arată în comunicat. 

Citește și:  Și-a pus viața în pericol și a salvat o altă viață! Un pompier din Mehedinți a scos un cățel din flăcările unui incendiu izbucnit la un bloc din Drobeta Turnu Severin

Ofiţerii din cadrul Căpitaniei Portului Constanţa au anunțat faptul că vor desfășura o anchetă pentru a stabili cauza incendiului.

Un pompier din Mehedinți a scos un cățel din flăcările unui incendiu izbucnit la un bloc din Drobeta Turnu Severin

Un cățel a fost salvat de la moarte de comandatul intervenției unui incendiu din Drobeta Turnu Severin. Bărbatul a pătruns printre flăcări și fum și a scos patrupedul care nu mai respira. Ulterior, cățelul a fost resuscitat și salvat.

Citește și:  VIDEO- Incendiu puternic într-o localitate din Alba

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Compartimentul Informare și Relații Publice Mehedinți a transmis că:  „În această după-amiază, pompierii mehedințeni au fost alertați de către un cetățean care a observat că din balconul unui apartament, situat la etajul I al unui bloc din municipiul Drobeta Turnu Severin, ieșea mult fum.


La locul evenimentului, au fost mobilizate trei echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Drobeta Turnu Severin cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD. După ce au pătruns în apartament, salvatorii au observat un câine care încetase să mai respire. Căpitan Vintilă Georgian, comandantul intervenției, a pătruns în apartamentul inundat cu fum și a scos pe brațe patrupedul, începând imediat manevrele de resuscitare.", transmit autoritățile. 

Citește și: Panică într-un bloc de locuințe din Giurgiu. Un bărbat a ajuns la spital după ce o butelie a explodat într-o garsonieră

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si