Avionul Austrian Airlines (AUA) nu a mai reușit să zboare marți, 25 iulie, după din Viena la București, după ce un pasager român nu avea bilet de zbor.

Cetățean român, luat pe sus de poliție înainte de zborul de la Viena

Bărbatul a fost luat de la bord de echipajul de zbor, care l-a predat autorităților, potrivit stiridiaspora.ro.

Citește și: Turiștii care zboară în infernul din Grecia dezvăluie de ce refuză să își anuleze vacanța: ”Înțelegem că este un risc... dar vrem să mergem în vacanță”

„La poartă, cetățeanul român a fost predat autorităților. El nu a opus rezistență în fața polițiștilor", a declarat purtătorul de cuvânt al poliției, Raimund Schwaiglehner, pentru  PULS 24.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Românul a fost supus unui control, însă, acesta nu avea antecedente penale, potrivit autorităților.

„În urma incidentului, întreaga aeronavă a fost supusă unui control de securitate amănunțit de către personalul aeroportului și polițiști.

Un proces standard care se desfășoară întotdeauna atunci când autoritățile sunt implicate”, a continuat Raimund Schwaigerlehner în legătură cu escortarea românilor.

„Nu a existat niciodată vreun pericol pentru că bărbatul a trecut anterior prin controlul  securitate”, a mai spus spus purtătorul de cuvânt al companiei aeriene.

Pasagerii nu au mai putut să decoleze. Zborul a fost anulat

Raimund Schwaigerlehner a mai explicat că, momentan, autoritățile nu au reușit să înțeleagă cum românul de 35 de ani a trecut de controlul aeroportului fără bilet, iar aceștia

cercetează în continuare.

Citește și: Alarma falsă, cu bombă, într-un aeroport din România. Au ajuns la destinație după aproape patru ore întârziere

Controlul riguros a împiedicat aeronava să mai decoleze marți seara. Cu toate acestea, pasagerii au fost preluați de o altă aeronavă miercuri dimineață.

AUA a anunțat că toată lumea a reușit să ajungă la București.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si