Flăcările au fost observate în partea de sus a clădirii, iar la aproximativ o oră incendiul s-a extins și la etajele inferioare.  Pentru a ține incendiul sub control, a fost mobilizat un contingent mare de pompieri.

Citește și: 16 oameni, dintre care 4 copii au fost scoși din flăcări, după un incendiu izbucnit într-un apartament din Constanța

În prima parte a dimineții de vineri nu au fost raportate victime.

Clădirea de 42 de etaje, aflată în construcție, era destinată să găzduiască un celebru hotel, iar costurile acestui proiect s-ar fi ridicat la 639 de milioane de lire sterline și ar fi trebuit finalizat în acest an.

Citește și: O casă a ars în totalitate în urma unui incendiu provocat intenționat

Incendiu devastator și în Constanța, zilele trecute. 16 oameni au fost scoși din flăcări

Mai mulți oameni au fost evacuați de urgență de pompieri, după ce un incendiu a izbucnit la etajul doi al unui bloc din municipiul Constanța.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

A fost panică într-un bloc din municipiul Constanța, după ce 12 adulți și 4 copii au fost evacuați din cauza unui incendiu dintr-un bloc. De asemenea, 3 animale de companie au fost evacuate. Iar de la etajul 4 al blocului au fost evacuate cu autoscară o femeie și un copil. 

Citește și: Un bărbat a fost arestat după ce a incendiat casa familiei sale

Pompierii au fost nevoiţi să folosească şi acele măşti cu oxigen, pentru a putea intra în imobil. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a transmis că pompierii au fost anunţaţi, joi, în legătură cu producerea unui incendiu la un apartament situat într-un bloc pe Aleea Curcubeului din municipiul Constanţa.

”La ora 09:24 am fost solicitați prin apel 112 să intervenim pentru stingerea unui incendiu care se manifesta la un apartament din Constanța”, a precizat locotenentul, Stoica Ana Maria pentru ZiuaConstanta.ro. 

Citește și: Un bărbat a fost arestat după ce a incendiat casa familiei sale

”Din bloc s-au autoevacuat 10 persoane, iar colegii mei au evacuat 12 adulți, patru copii și trei animale. Dintre acestea, trei copii au fost asistați medical la ambulanță fără a avea nevoie să fie transportați la spital și un adult căruia i s a administrat oxigen de asemenea fără a fi transportat la spital”, a mai adăugat aceasta.

Citește și: Incendiu violent la un bloc din Constanța: 37 de persoane au fost evacuate


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si